Sfora24.pl

Twoje internetowe okno na świat

Kupilibyście nowoczesne gniazdka i kontakty?

Kupilibyście nowoczesne gniazdka i kontakty?

Postautor: Vitaminka » 31 gru 2015, 1:33

Hej! Szukam nowoczesnych kontaktow. Niby jest ich mnóstwo, a nie mogę niczego wybrać. Chće coś nowoczesnego i minimalistycznego. Uwielbiam prostote.
Awatar użytkownika
Vitaminka
 
Posty: 100
Rejestracja: 16 kwie 2014, 12:52
Lokalizacja: Jelenia Góra

Kupilibyście nowoczesne gniazdka i kontakty?

Postautor: Ciacho » 31 gru 2015, 2:02

Wydaje mi się, że idealne będą wobec tego włączniki ospel. Idę przynajmniej w dobrym kierunku?
Awatar użytkownika
Ciacho
 
Posty: 64
Rejestracja: 16 kwie 2014, 12:39
Lokalizacja: Szczecinek

Kupilibyście nowoczesne gniazdka i kontakty?

Postautor: sikorka96 » 31 gru 2015, 4:37

Ja bym raczej obstawiała Schneidera i jego kolekcję wyłączników. Jest najbardziej minimalistyczna ze wszystkich które znalazłam. Myśle, ze przypadnie Ci do gustu.
Awatar użytkownika
sikorka96
 
Posty: 99
Rejestracja: 16 kwie 2014, 12:54
Lokalizacja: Kielce

Kupilibyście nowoczesne gniazdka i kontakty?

Postautor: Vitaminka » 31 gru 2015, 5:00

Jedna i druga kolekcja wydaje mi się być interesująca, ale nie moge się zdecydować. Chyba w kilku pokojach będzie ospel a w kilku Schneider :)
Awatar użytkownika
Vitaminka
 
Posty: 100
Rejestracja: 16 kwie 2014, 12:52
Lokalizacja: Jelenia Góra

Kupilibyście nowoczesne gniazdka i kontakty?

Postautor: Ciacho » 31 gru 2015, 6:12

Na takie rozwiażanie lepiej się nie decyduj, bo nie będzie to dobrze wygladało. W kwestii włacnzików lepiej postawić na spójność. Mogę nawet przyznać, że Schneider jest lepszy :) Dokup do kompletu gniazda głośnikowe i będzie naprawde super.
Awatar użytkownika
Ciacho
 
Posty: 64
Rejestracja: 16 kwie 2014, 12:39
Lokalizacja: Szczecinek

Kupilibyście nowoczesne gniazdka i kontakty?

Postautor: Vitaminka » 31 gru 2015, 8:55

Chyba masz racje. Jak dobrze, ze zdecydowałam się właśnie na tym forum zadać to pytanie. Bardzo mi pomogliście. Zdecydowałam się też dokupic czujniki ruchu i w korytarzu światło będzie się zapalać automatycznie. Mam nadzieje, że nie zbankrutuję :) Trzymajcie sie!
Awatar użytkownika
Vitaminka
 
Posty: 100
Rejestracja: 16 kwie 2014, 12:52
Lokalizacja: Jelenia Góra


Wróć do Technika

cron